1 Horváth Optika

Horváth Optika


06 54 / 400-540


info kukac horvathoptika.hu

Szem/Látásvizsgálat:


Látásvizsgálat:


Hetente egyszer üzletünkben diplomás optometrista és kontaktológus doktor úr rendel. A látásvizsgát során megvizsgálja a betegeket, szemüveget ír fel és teljes körű szemészeti vizsgálatot végez.
„Az optometria specializáción végzett szakember a képzés során elsajátított optikai, optometriai, méréstechnikai ismeretei birtokában szemvizsgálatot és korrekciót végez. A korszerű vizsgálati eszközök segítségével látszerészeti segédeszközöket (szemüveg, kontaktlencse) ír fel, miközben a legoptimálisabb látásélesség elérésére törekszik, betartva a kompetencia-határokat. Vizsgálatai során felismeri a szembetegségeket, a betegségről mértéktartóan nyilatkozik, így hozzájárul ahhoz, hogy a páciensek időben szemorvosi ellátásban részesülhessenek.”
Minden héten rendel: Dr. Varga Gergely (Gergő) szerdánként 10.00 - 16.30


Minden héten rendel:

Dr. Varga Gergely

Szerdánként 10.00 - 16.30


Szemvizsgálat


Hetente kétszer üzletünkben a debreceni Kenézi Gyula Kórház elismert főorvosnői rendelnek, akik szemész szakvizsgával rendelkeznek. A szemvizsgálat két területre terjed ki:
1. a látás aktuális állapotának felderítése és a lehető legjobb látásminőség elérése
2. a szem és alkotórészei állapotának egészségügyi szempontból történő ellenőrzése
A szemész szakorvosok gyógyítják meg azokat a betegségeket, amiket az optometrista vizsgálata feltár. Ez alatt érthetők a gyógyszeres kezelések és a műtéti beavatkozások.


Páros héten rendel:

Dr. Pálfi Edit

hétfőn 08.00 - 11.00


Páratlan héten rendel:

Dr. Katona Irén

kedden 14.00 - 18.00
szombaton 9.00 - 12.00
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az orvosi rendelések előzetes telefonos (06-54/400-540) vagy személyes BEJELENTKEZÉS alapján történnek.
A vizsgálat díja 4000Ft.
Az optikánk orvosai által felírt "recept" alapján komplett szemüveg készítés esetén (keret+lencse) a szemüvegét ingyen elkészítjük az Ön számára (melynek munkadíja 3000 Ft lenne), mely levonásra kerül a számla végösszegéből!